Deelnemers

Edwin Nieuwenhuijs

Ice coach Edwin
IJsbad ervaring

1,5 uur à € 17,50 p.p.

Vanuit verbinding naar overwinning

Het ijsbad is een portaal naar een gedachtenvrij hoofd en stelt je in staat om door een pure verbinding in jezelf te leggen. Dit kan ontspruiten in een angstvrij leven. Door de emoties die zich aandoen te overwinnen ontstaat het besef dat deze kracht op elk moment van de dag ingezet kan worden. Bevrijd jezelf van angsten, overtuigingen en je verleden dat mogelijk als een ijsblok aan je been meegesleept wordt. Waar kies jij voor? Stagnatie of juist voor creatie?

Ik sta voor je klaar om deze onvergetelijke reis met je aan te gaan!

Durf jij de sprong te wagen?

Esther van Breukelen
Liefde voor jou

1,5 uur à € 15,- p.p.

Cacao ceremonie
Ben jij klaar om je te laten onderdompelen in Liefde en je hart te openen? Om rust te voelen in jezelf en te ontspannen in je lichaam? Schrijf je dan in voor een cacao ceremonie bij mij en laat je verrassen door wat Cacao voor je kan betekenen. Mijn naam is Esther van Breukelen. Ik werk als Lichaamsgericht Transformatie Therapeut voor mijn eigen bedrijf ‘Liefde voor jou’. Ik gebruik lichaamswerkmethoden zoals Ademwerk, Bodydearmouring en Kundalini NRGY. Ook bied ik Cacao ceremonies, zoals op het Sparkling Summer Festival, waarbij ik je meeneem in een drinkritueel, krachtige visualisatie en een sharing. Kom je het ervaren? Liefde voor jou!

WhatsApp Image 2024-04-09 at 21.09.09_b92a67ae

Socials Sensee:

Socials Studio NRGY:

Annemarie Koornstra
Sensee

Lizette van de Weerd
Studio NRGY

1 uur à € 11,- p.p.

Kundalini NRGY Awakening sessie
Wij vinden het een eer om met je te mogen werken en een facilitator te zijn in jouw heling en transformatie. 

Op het festival geven wij samen een mini Kundalini NRGY Awakening sessie. Dit is een energetische ervaring die jouw levensenergie uitnodigt te gaan stromen. 

Dichter bij je ware zelf komen, loslaten, helen, energie laten stromen. Blokkades opheffen, je innerlijke kracht doen ontwaken. Het is een proces en jij mag bepalen of je de uitnodiging voelt. Ben je nieuwsgierig? Schrijf je in voor deze mini beleving!

Miranka van der Lee
2 steps coaching  / auteur: Karina van Dreemel

1 uur à € 7,50 p.p.

Regie in eigen hand
Zelfontwikkeling. Dat is het thema van het Sparkling Summer Festival. En als jij je afvraagt wat eigen regie te maken heeft met zelfontwikkeling, dan is mijn antwoord: “alles”. Het heeft alles te maken met zelfontwikkeling.
Via mijn coachingspraktijk begeleid ik mensen naar eigenaarschap, regie over hun eigen leven. Hoe mooi is het als jij makkelijke tools leert waarmee jij zelf leert sturen hoe je stap voor stap jouw leven ten volle gaat leven! Hoe? Dat deel ik graag met je tijdens de lezing: “regie in eigen hand”.

Gemma van Voorst

1 uur à € 12,50 p.p.

Stembevrijding
Ontdek en onderzoek je jouw stem op speelse en bevrijdende wijze. Jouw stem kan je helpen te helen! Bij het maken van klank worden krachten ontwikkeld om blokkades, spanningen en emoties in beweging te zetten en op te lossen. Het gebruik maken van jouw stem tijdens spreken en zingen kan veel bij je teweeg brengen. Je laat jezelf letterlijk zien en horen. In een workshop stembevrijding oefen je samen in de groep met zingen vanuit je essentie, wat je helpt om barrières m.b.t jezelf te laten horen te overwinnen.
Vanuit korte meditaties maak je contact met dat wat er in je leeft en zet je dit om in klank. Lichaamsgerichte oefeningen, zangspelletjes en het zingen van mantra;s helpen je op weg om de innerlijke klanken te laten stromen. Ervaar hoe de gezamenlijke vibraties van de groep je daarin dragen en raken.
Nieuwsgierig naar de boodschap van jou stem? Meld je aan en doe mee! ( je hoeft geen ervaring te hebben met zang om mee te kunnen doen!)

Lieve bezoekers,

Op zaterdag 22 juni sta ik met mijn boekverkoop (De gespleten soulmate) op het Sparkling Summer Festival. Het onderwerp waarover ik schrijf wordt vaak ervaren als een zwaar beladen thema. Maar spreek me gerust aan bij mijn kraam zodat ik jou kan laten zien hoe sterk en vol vertrouwen je weer in het leven kunt staan na narcistisch misbruik. Jij weer in jouw kracht, jouw sprankelende zelf.

Liefs, Anne de Lieve

Mokai Stones

Mijn Naam is Leo Kortz. Ik ben o.a. Edelsteen- en aromatherapeut.

Al heel mijn leven ben ik bekend met de toegeschreven werking van edelstenen. Vanuit mijn opvoeding heb ik van mijn vader hierin de basis mogen leren. In januari 2022 heb ik mijn bedrijf MokaiStones opgericht. Met mijn producten sta ik voornamelijk op beurzen in Nederland en België. Mijn specialisme zijn carvings in verschillende vormen. Denk hierbij aan Skulls, Draken, Dieren en elke andere beeldende vormen, groot en klein.
Naast verkoop van deze edelsteenvormen geef ik ook workshops in het maken van armbandjes, Mala’s en manifestatie borden.
Ook maak ik persoonlijke armbandjes na een fotolezing. Over toegeschreven werkingen van de edelstenen heb ik in de loop van de jaren een eigen visie ontwikkeld.

Daphne De Schrijver

Er is zoveel meer hier dan dat wat wij ervaren en ons bewust van zijn. Een leven op aarde brengt veel met zich mee. Je maakt dingen mee, creëert gewoontes, waarde en normen, oordelen en nog veel meer. Dit maakt het soms onwijs moeilijk om te zijn of vanuit een staat van onvoorwaardelijke liefde te communiceren met mensen om je heen. Jij hebt je familie, vrienden en iedereen die je ontmoet niet voor niks uitgekozen. Zij zijn een spiegel voor jou en helpen je een stukje verder op jouw pad.

In contact komen met een ziel, dat is wat wij samen kunnen doen!
Deze ziel kan een overledene zijn of juist diegene die hier nog op aarde bij ons zijn. Ze willen jou een boodschap geven of juist aan jou vragen om een eerste stap te zetten.

Ben jij nieuwsgierig wie er een boodschap voor jou heeft?

Mijn naam is Judith van Broekhoven.

Life& narcismecoach
Auteur van: Verslaafd(aanmijn)kind.
Deel 1 en Deel 2
(Biografie en theorie over verslavingen)
Praktijk in Turnhout gevestigd.
Ook online coaching sessies.
www.intracoaching.be

Groetjes Judith

Tineke van Straten
Balans in jezelf vinden
NEI therapeut

Wat is NEI?
Op het moment dat je een bepaalde emotie voelt welke je niet kunt verwerken, zet deze zich vast in jouw systeem. In je onderbewuste om precies te zijn (hier je niet bewust van). Deze emotionele blokkades kunnen gaan etteren in jouw systeem wat zorgt voor een disbalans. Deze disbalans kan resulteren in fysieke of mentale klachten. Hiermee geeft je lichaam aan dat er iets wringt in jouw systeem wat aangekeken mag worden. We zeggen niet voor niets “wat heb je op je lever” of “een steen op je maag hebben”. NEI helpt je om de onverwerkte emotie en situatie alsnog te verwerken, waardoor er weer rust kan komen in jouw systeem. Je lichaam laat de emotie los, waardoor klachten verminderen of zelfs verdwijnen. Nieuwsgierig geworden? Ik vertel je graag meer tijdens het festival. Neem gerust een kijkje op instagram.

Janneke Tiemissen
1 uur à € 15,- p.p.

Ontdek De Healer In Jou En Activeer Je Zelfhelend Vermogen
Wil je leren trauma te helen met behulp van energetisch werk? In deze transformerende workshop leer je om jezelf tot op zielsniveau te bevrijden van angsten en negatieve emoties. Je heelt onverwerkte emoties die door kwetsende en traumatische ervaringen vast zijn gaan zitten in je fysieke lijf. Doordat je dit oplost kom je weer in contact met je oerkracht, innerlijke rust, liefde en vreugde. Ook heb je essentiële tools om lastige emoties te hanteren, zodat je nieuwe blokkades voorkomt. Met deze holistische benadering, help je niet alleen jezelf, maar ook je voorouders en je (klein)kinderen. Mis deze kans niet en reserveer je plek!

Aan het schelpenpad:
In mijn Soulreading geef ik je richting op het gebied van: jouw roeping, liefde, geld en gezondheid. Dat doe ik door je ziel en blauwdruk te lezen in combinatie met praktische suggesties over welke stap(pen) je nu moet zetten om je doelen en dromen te realiseren. Ook maak ik contact met jouw persoonlijke gidsen en – als je ervoor openstaat- overleden dierbaren. Zij bieden vaak steun en delen informatie die je helpen weer in lijn te komen met je hart, intuïtie en je unieke gaven.

Chantal Huisman 
Praktijk Anker

1 uur à € 7,50 p.p.

Trauma Buster Technique
Trauma, wie heeft er niet mee te maken gehad? Eigenlijk iedereen wel in meer of mindere mate.
Sinds 2 jaar is er een nieuwe techniek in Nederland die ervoor zorgt dat de traumatische ervaring losgekoppeld wordt van de emoties die daarbij horen. Ook de triggers die hier eventueel bijhoren worden losgekoppeld.
Niet in een traject, maar in 1 enkele behandeling wordt een gebeurtenis verlost van zijn lading.

Mijn naam is Chantal Huisman en ik heb mijn eigen praktijk als TBT Trauma Buster Technique Practitioner midden in Valkenswaard: Anker Praktijk TBT ⚓

Ben je benieuwd hoe deze techniek werkt en of het misschien ook iets voor jou of voor een dierbare is? Kom dan gerust naar mijn lezing hierover tijdens het Sparkling Summer Festival.
Je krijgt dan ook nog een heel mooi kado dat je zelf altijd en overal kunt inzetten om je emoties te sturen.

Fijn je te ontmoeten op 22 juni!

emmy

Emmy van Lamoen
Pura Veda | praktijk voor vitaliteit
Vitalfeld therapeut

In mijn praktijk Pura Veda maak ik gebruik van de Vitalfeld Bodyscan van Vitatec. De bodyscan meet onder andere disbalansen in organen, hormonen, spieren en gewrichten, ziekteverwekkers zoals parasieten, schimmels en bacteriën, afvalstoffen, vrije radicalen en nog veel meer. Met dit instrument krijg je inzicht in jouw lichaam en de aard van eventuele (gezondheids)klachten. De Vitalfeld Bodyscanner kan naast een meting (die 8 minuten duurt) ook een behandeling geven, waarbij het zelfhelend vermogen van het lichaam geactiveerd wordt.

Aan de hand van de uitkomst van de bodyscan geef ik adviezen waarmee je aan de slag kunt. Denk bijvoorbeeld aan adviezen op het gebied van lifestyle en voeding.

Nieky van Vlerken

1 uur à € 12,50 p.p.

Van flesmanagement naar zelfmanagement
Heb jij vaak ook het gevoel dat je even wil vluchten uit onze 24/7 maatschappij? Stress en negatieve gevoelens/gedachten wil vergeten en verdoven? Dat je dat wel verdient? Bijvoorbeeld social media, telefoon, werk, foute relatie, teveel in je hoofd zitten, alcohol? Of misschien zelfs wel als “spiritual junkie”?

Nieky weet hier alles van en we gaan aan de slag met de vraag: Wat is het verschil tussen “true pleasure” en “false pleasure”. Een interessante kijk op bewustwording!
In deze persoonlijke en interactieve inspiratiesessie hoor je Nieky’s worsteling door verschillende fasen van verslaving en neemt ze je mee naar de dinsdagochtend in 2015 waarop ze besloot uit de destructieve comfortzone van verslaving te stappen. Een verrassende en eenvoudige manier die ze je graag vertelt en die jij ook kan toepassen in jouw dagelijks leven als het even tegenzit!

Patricia van Kessel

1 uur à € 15,- p.p.

Transformational Breath
Hallo, mijn naam is Patricia van Kessel, sinds ruim 8 jaar heb ik mijn ADEM-praktijk ‘The Healing Breath’ in Someren (NB). Ik verzorg 1-op-1 sessies, groepssessies, weekendretraites en (zakelijke) Adem-events. Ik ben zeer vereerd en blij jullie mee te nemen op Ademreis 😊

Samen ontdekken we de Kracht én Zachtheid van onze Adem. Tijdens een magische Ademreis zullen we d.m.v. Breath Awareness contact maken met onze eigen ademhaling, ook de ademhaling vertragen en meer in ons lijf zakken. We verdiepen de adem richting ons bekken en onderbuik. We werken met hartcoherentie, de Vitality Breath en Verbonden Adem (Transformational Breath®)

Liefs en hoop je te mogen ontmoeten,

Patricia van Kessel

Bianca Dubbelaar
Gedachten Expert & Hypnose Coach

1 uur à € 10,- p.p.

Kracht van je Gedachten – masterclass/training
Alles begint met een gedachte. Echt alles! Je actuele realiteit is het resultaat van de gedachten die je voorheen hebt gehad. 
Gedachten zijn als zaadjes. Wil je iets anders oogsten dan zul je anders moeten zaaien.
 
Tijdens deze masterclass/training leer je wat de kracht is van jouw eigen gedachten, je komt in beweging door gedachtes te lezen, sturen en te wegen. Je leert meer over de universele natuurwetten van vibratie, creatie & aantrekking en samen verhogen we onze frequentie!
 
Niet tevreden met je huidige realiteit? Wil jij meer geluk, plezier, overvloed en een betere gezondheid? Schrijf je dan in voor deze masterclass ✨ 
Tom Dubbelaar
Energetisch Sound Healer
 

1 uur à € 12,50 p.p.

Klankschaalsessie

‘Ik was er weer zo aan toe!’
‘Ik zweef nog dagen door de kamer als ik een sessie heb gevolgd bij jou 🙏’
‘Dit was mijn eerste ervaring met sound healing, het overweldigende me dat de trilling zoveel met mijn lichaam en geest deed; het werd rustig in mijn hoofd… gedachtes waren echt weg!’

Dit zijn een paar reacties van mensen die een klankschaalsessie hebben bijgewoond. De heilzame kracht van de klankschalen en andere klankinstrumenten zorgt voor een diepe ontspanning op celniveau.

Helemaal ZEN 🙏: Misschien ver van je bed dit, omdat je een hele drukke baan hebt, eigenaar bent van een goed lopend bedrijf of ouders bent met jonge kinderen en altijd ‘aan’ denkt te moeten staan.

Ook voor jou (je partner, familie, vrienden en collega’s) zijn deze relax momenten op diep niveau ontspannend en heilzaam.
Een fijne reset, ontprikkeling, ontstress moment, zodat je daarna weer vol energie, je werk en leven kunt hervatten.

 
Schrijf je in voor een plaatsje tijdens de klankschaalsessie op het Sparkling Summer Festival en voel voor je jezelf: leuk je daar te ontmoeten!

ADEMREIS en MEDITATIE voor MANNEN

1 uur à € 10,- p.p.

HOOFDBEWONERS opgelet!

Jarenlang heb ik geleefd op basis van verstand, proberen te voldoen aan de verwachtingen die ik dacht dat de wereld van mij had. Ik leefde vanuit mijn hoofd, maar diep van binnen voelde ik dat dit niet het leven was dat ik wilde leiden. Ik leefde vanuit angst, schaamte, geslotenheid en voelde me een slechte vader. Fysiek aanwezig, maar geestelijk in een andere wereld. Stond ik daar in de speeltuin mijn dochter aan te duwen op de schommel, maar in mijn hoofd was ik ergens anders.

Het leven is niet maakbaar, wel stuurbaar.
Leer varen op jouw eigen kompas!

Ik was altijd bezig en onderweg om nog iets te worden, iemand te kunnen zijn obv prestaties, maar het hield nooit op, tot ik letterlijk niet meer kon. Nu sta ik aan het roer van mijn eigen leven en vaar ik op eigen kompas, ongeacht wat anderen daarvan denken.

 Ben jij een man, een jonge vader, zit jij veel in je hoofd, of heb je moeite om tot ontspanning te komen? Laat je inspireren door mijn verhaal op mijn website www.admiraalvitaal.nl .

Wil jij ook weer aan het roer staan van jouw leven en jouw eigen koers varen? Ervaar dan tijdens mijn workshop met verbonden ademhaling en geleide meditatie om de rust en kracht in jezelf te vinden!

Vitale groet,
Paul

Elvis Nicastia
Mijn missie: Mensen inspireren en motiveren

1 uur à € 7,50 p.p.

Over het begrip: Toeval
Alles gebeurt met een reden.
Ik had een ernstige depressie en dat was voor mij de aanleiding om na te denken over levensvragen. Zo is mijn zoektocht naar een verklaring begonnen. Want soms lijken dingen die gebeuren op toeval en later blijken ze toch verklaarbaar te zijn.

Tijdens deze lezing hoop ik mensen een andere kijk op het begrip “Toeval” te geven. Een van mijn doelen is ook om mensen te motiveren en inspireren om anders naar het leven te kijken. Zowel in mijn boek als tijdens de lezing komen er diverse vragen naar voren om de lezer/luisteraar aan het denken te zetten. Levensvragen waar wij soms met z´n allen mee zitten. Door laagdrempelig en levendig te schrijven neem ik mensen mee in een spirituele wereld. En tijdens de lezing komt deze manier van benadering ook naar voren. Het boek geeft ook een praktisch inzicht in het begrip toeval.

Het Kennis Boek is een levend boek dat religie, spiritualiteit en wetenschap samenbrengt. Het is een energietotaal dat bestaat uit de frequenties van alle Heilige Geschriften en de Filosofieën van het Verre Oosten. Tevens is er een nieuwe energie uit de Omegadimensies aan toegevoegd (19e dimensie). Het Kennis Boek is aan de mensheid gedicteerd en legt de volgende fase in onze ontwikkeling uit.
Door het lezen van het Kennis Boek worden we voorbereid op een nieuw leefsysteem, “de Gouden Tijd”. Dit nieuwe kosmische programma is onderhevig aan universele wetten en is vanaf de helft van de vorige eeuw geopend voor de wereld.
Het reflecteren van de kosmische energieën wordt gerealiseerd door alle mensen die wereldwijd het boek lezen. Dit brengt een enorme verruiming en versnelling van het collectieve bewustzijn teweeg. Het doel van het boek is “Universele Unificatie”.

In ruim 60 landen wordt gewerkt met dit prachtige energie totaal. Wij staan ten dienste van de mensheid en zijn een non-profit organisatie.

We ontmoeten je graag tijdens de lezing en aan de stand.

Website: nederland.hetkennisboek.net
Marianne de Zeeuw – Rademakers

Moge de gehele mensheid elkaar accepteren en zich verenigen.

Judith Postuma
Yogastudio Batico

1 uur à € 12,50 p.p.

Yoga & Dans
Heb je al eens ervaren hoe muziek resoneert bij jou?
Misschien ken je het wel dat je een muzieknummer hoort en de tranen je in de ogen schiet. Dat kan zijn door de tekst die je hoort, maar wist je dat als je muziek hoort en de tekst niet eens kan verstaan, je hetzelfde kan ervaren? Bepaalde klanken resoneren door trillingen in je cellen. We bestaan tenslotte ook voor bijna 70% uit water.
Bij de Yoga & Dans les laat ik je ervaren wat bewegen op muziek kan doen.
En nu hoor ik je zeggen, “ja dansen dat kan ik niet”. Dat is nu even mooi meegenomen, je hoeft helemaal geen danser of danseres te zijn. Elke vorm van bewegen is namelijk dans. Het ligt veel dichterbij dan je denkt.
Schrijf je in voor deze leuke workshop en ervaar zelf!

Mellany van Heijningen
Move your Senses

1 uur à € 9,95 p.p.

SuryaSoul dans
Mijn naam is Mellany en ik heb ontzettend veel zin om op het festival deze workshop te mogen verzorgen! Wil jij meer uit je hoofd komen, je lijf voelen en alles verbinden? Dan is dit de workshop voor jou!

SuryaSoul is een dansreis door de 7 chakra’s waar de filosofie van yoga en Tao samenkomen.

Laat je lichaam bewegen en verken je chakra’s door middel van dans, muziek en geluid. Een combinatie van dansstijlen en muziek brengen je meer en meer in verbinding met je lichaam. Niks moet, het hoeft niet mooi te zijn, het gaat om jouw ervaring en jouw reis Deze les bestaat voor 75% uit choreo en voor 25% uit vrije dans! Geen danservaring nodig, alleen een open en nieuwsgierige houding. Na deze workshop zul je zowel energiek als ontspannen voelen.

Voor alle leeftijden! Ook heel leuk om met je kinderen samen te doen.

Laat je verwonderen door de pracht der natuur met HeArt of Being. 

Isabel verwerkt edelstenen, hout, veren ea natuurlijke materialen in helende juwelen. De organische vormen, die knoopje per knoopje met gewaxt touw geboren werden, omhullen de edelstenen. Of hou je meer van een verfijnde elegante dans in goud of zilver?

Met haar drie collecties ‘Knots of Wonder’, ‘We are Whole’ en ‘Wrapped in Love’ biedt Isabel voor ieder wat wils aan. Ben jij klaar om betoverd te worden? Kies of ontwerp samen jouw persoonlijke juweel.

Hallo bezoekers!

Deze zomer zal ik op het Sparkling Summer Festival staan om voor jullie divinaties te doen met behulp van tarot- en orakel kaarten.
Ben je op de juiste weg? Wat zijn aandachtsvelden waar je aan mag werken?
Deze en nog veel meer vragen die je kan hebben kunnen verduidelijkt worden door middel van tarot. Heb je niet direct een vraag, dan kan je ook altijd de open vraag stellen: “wat heeft op dit moment de meeste aandacht nodig?”
Misschien ben je wel gewoon nieuwsgierig wat de kaarten jou te vertellen hebben.

Bij alles wat de tarot je vertelt ben jij nog steeds degene die de keuze maakt iets met de informatie te doen of niet, het is geen toekomst voorspellen.

Ik hoop jullie van dienst te mogen zijn op het festival.

Jeffrey (Athaecuru).

Mijn naam is Rozanne en ik ben de persoon achter Roozijn, mijn spiritueel atelier. Mijn kracht ligt in het creëren en dit doe ik graag voor anderen. Wanneer ik iets maak ga ik er helemaal in op. Ik geeft het de kracht en energie mee die het nodig heeft. Wanneer ik er dan klaar mee ben dan mag het wachten op de persoon voor wie het is gemaakt. Denk aan huissieraden, hoofdsieraden, kaarsen, ratels, stenencirkels, oorbellen en nog veel meer. Tevens geef ik workshops, chakra healings en ben je welkom voor een reiniging van het energiesysteem bij de kraam. 
 
Hoop je te mogen ontmoeten. 
Liefs Rozanne
 

KIM van Kindermassage Best verzorgt tijdens het sparkling summer festival een interactieve lezing.

1 uur à € 10,- p.p.

Geurreis over diverse etherische oliën
Ontdek en ontspan tijdens deze geurenreis met geuren meditatie. Laat je verwonderen tijdens deze interactieve lezing. Alle Zintuigen worden geprikkeld. Leer meer over etherische oliën en hun werking op ons systeem. Kim werkt met puur natuur oliën zodat deze ook eetbare zijn en ingenomen mogen worden. Welke etherische olie past op welk moment bij jou. Ik neem jullie graag mee in een geurbeleving en geuren meditatie op ontspanningsreis met geuren. Doe jij ook mee, meld je aan en laat je verwonderen. Ik ontmoet je graag.

* onder de deelnemers verloot ik een sparkel (etherische geurstokjes voor in huis)

Ouder-kind ontdekkingsreis

1 uur à € 15,- p.p. dus DUO ouder/kind is € 30,-

Samen met je kind Ontspannen en genieten. 
Samen in verbinding met jezelf en elkaar. We starten dit ontspannen uur met een oefening uit de Qigong om ons lichaam goed wakker te maken. Tijdens dit uur neem ik jullie mee op reis naar de mooiste plek waar jij op dat moment heen wil gaan. Ik begeleid jullie met geuren en meditatie in een diepe ontspanning. Met speciale kinder etherische oliën mogen ouder en kind elkaar masseren om nog dieper de verbinding met je kind aan te gaan en jullie mooie band te versterken. Genieten en laat je verwonderen op deze ontspanningsreis. Ik nodig jou en je kind graag uit om samen in verbinding te zijn. Alles wat je vandaag leert kun je na vandaag zelf toepassen zodat jij en je kind ook thuis voor meer ontspanning kunnen zorgen op elk gewenst moment.

* alle deelnemers ontvangen een klein 🎁 cadeautje zodat je thuis nog lekker na kan genieten samen van deze ontspanningsreis.

Hoihoi!

Wij zijn erg verheugd om mee te kunnen werken aan het Sparkling Summer Festival!
Wij zijn Lieke en Maria en wij schminken en make-uppen met alle genoegen ook uw kind. Dat wil niet zeggen dat schmink niet voor jong én oud is, iedereen is van harte welkom.
Wij zijn te vinden in de Kidscorner en zien je graag tegemoet op deze schitterende dag!

Jos Smits van ik-luister.nu,

Paragnost die antwoordt op levensvragen.

LEVENSVRAGEN:
Dat zijn de vragen die u dagelijks bewust of onbewust uit balans brengen en beantwoord wilt hebben. Meestal is dit ook een rode draad in uw leven.
Het zijn vragen die u nieuwsgierig maken wat de uitkomst ervan zal zijn omdat u er onzeker door kunt zijn geworden. De balans tussen lichaam en geest komt weer in evenwicht.

  • Vooruitzichten kunnen u geruststelling bieden.
  • Inzichten kunnen u tot oplossingen helpen.
  • Bevestigingen kunnen tot bewustwording leiden.

Lucia Orlando
SOUNDJOURNEY & DEEP RESET

1 uur à € 12,50 p.p.

Lucia neemt jou mee op reis waar alle zintuigen gestimuleerd worden op een dusdanige manier die innerlijke rust en harmonie bevordert. Dit doet ze door een krachtig energieveld neer te zetten en met liefdevolle intenties je onder te dompelen in een sound journey waardoor je in je eigen kracht wordt gezet en jouw persoonlijke groei een boost krijgt. Tijdens deze diepgaande transformerende sound journey ga je loslaten wat jou niet meer dient.

LET OP deze workshop bijwonen is af te raden bij:
zwangerschap (1e 3 maanden), tinnitus, pacemaker of andere implantaten bij vitale organen, angststoornissen, chronische ziekten

Ralf en Caroline
Stille Ruimte-sessie

1 uur à € 10,- p.p.

Meditatie & Diepe ontspanning
Of je nou nog nooit gemediteerd hebt of al een ervaren zen-net bent, je bent van harte welkom bij onze sessies.

 Door tijd te nemen voor jezelf en je te verbinden met de stille ruimte in jou, creëer je ruimte en tijd om je heen.

Ruimte om keuzes te maken die jou helpen in het leiden van een meer ontspannen leven.

Tijdens de Stille Ruimte sessies, geeft Caroline je tools hoe dit aan te pakken en ondersteunt Ralf je reis met de klanken van zijn handpannen.

 Naast dat je ervaart wat rust en stilte met je kunnen doen, sluiten we de sessie af met een geleide meditatie waarin je begeleid wordt naar een diepe staat van ontspanning en de stille ruimte in jou. Hiermee veranker je het geleerde in jezelf.

Minela Raaimakers- Selimovic
Professional op het gebied van traumaverwerking en lichtwerk

1 uur à € 10,- p.p.

Welkom in mijn wereld vol magie!

“Graag neem ik je mee op een reis die voorbij gaat aan al jouw denken. Mijn reis naar bewustzijn, bezieling en persoonlijke groei. Dit is niet iets wat ik vanuit mijn opvoeding heb geleerd, mijn jeugd was alles behalve veilig.

Ik heb zelf mogen vallen, opstaan en ontdekken wie ik in de kern ben. Ik neem je mee op mijn levenspad, mijn lessen en kennis over spiritualiteit en bewustwording. Ik gun jou een leven waarin je innerlijke rust ervaart en de kracht vind om opzoek te gaan naar de antwoorden die binnen in jou verborgen liggen.
Laat mijn licht, jouw licht aanwakkeren en laten we samen de liefdevolle aarde creëren voor iedereen.” – Minela

Silvia Bogers
Coach | Mentor | Duiveltje op je schouder

1 uur à € 13,- p.p.

Pijlbreek workshop – Doorbreek je blokkade

In deze workshop ga je ervaren hoe het is een pijl te breken door ‘m op je keel te zetten en een stap naar voren te zetten. Recht in de punt van de pijl.
Wanneer jij vol overtuiging die stap zet, zal de pijl breken. Ik begeleid je hier doorheen zodat het volledig veilig gebeurt.

De workshop is voor iedereen die graag iets wil bereiken, maar nu nog een blokkade ervaart.

  • Je droomt van je eigen bedrijf, maar vindt het eng de stap te zetten.
  • Je wilt graag een relatie starten of juist verbreken, maar laat je tegenhouden door onzekerheid.
  • Je spreekt steeds met jezelf af dat je nu écht jezelf op 1 gaat zetten, maar toch is er iets wat je tegenhoudt.

Het maakt niet uit wat het voor jou is.

Als er ook maar iets is wat jou nu tegenhoudt en dat je wilt doorbreken, meld je dan meteen aan voor deze unieke workshop.

Ontmoet de Natuur en beleef het in de keuken!

Minibeleving: Shinrin-Yoku (bosbad) en
Standhouder: orthomoleculair voedingsadvies (Sjan Huijbregts,  ortholuculair voedingsadvies) en kruidenbeleving (Annemarie Huibers-Kessen Meester Herborist en Shinrin-yoku gids)

Minibeleving Shinrin-Yoku
€ 11,50 p.p.

Stel je voor:
Je loopt in het bos, je hoort de vogels, je voelt de wind, je ziet de kleuren om je heen, je ruikt de natuur en je proeft het lekkere wat de natuur ons biedt.
De kracht van de Shinrin-Yoku zit in de combinatie van traagheid, prestatieloosheid en tijdloosheid. Het brengt je in verbinding met de natuurlijke omgeving en met jezelf. Je bloeddruk, je hartslag en je stresslevel dalen.
Je dompelt je onder in de sfeer van het bos. We sluiten af met een theeceremonie.

Standhouder
Op de stand maak je kennis met Sjan, zij geeft orthomoleculair voedingsadvies, wat heeft je lichaam nodig en hoe kun je weer fitter worden door voeding. Bij Sjan kun je terecht voor een mini gezondheidsadvies door inzet van voeding met groenten en kruiden. En wat de meest eenvoudige gezondheid bevorderende voeding is. Wat je echt nodig hebt en wat je eigenlijk moet laten.

Annemarie laat je kruiden beleven door te laten voelen wat kruiden voor je kunnen betekenen, niet alleen op gezondheids- of verzorgingsgebied en in de keuken. Juist wat kunnen kruiden voor je doen op feelgood gebied. Zoals voetenbaden en stoombaden. Daarnaast vind je heerlijke kruidentheeën.

Aurafotografie Colorful People

Jouw kleuren, jouw energie, jouw aura…laat je tijdens het festival op de gevoelige plaat vastleggen, en dan wel een heel gevoelige…

Deze vorm van fotografie vertaalt jouw aura in kleur, en dat betekent dan weer iets.

Dit lees je in het bijgesloten auraboekje of vraag Marieke om een persoonlijke reading als je nog net iets nieuwsgieriger bent. Je vind haar in, of in de buurt van haar tinyhouse buscamper.

Voel je welkom!

Mira Centra
Miriam en Raquel

Wij Miriam & Raquel: willen iedereen die last heeft van (vastgeroeste) patronen, issues en/of geblokkeerd is in het leven, om wat voor reden dan ook, graag terugbrengen naar hun oorspronkelijke stroom met de helende en transformerende kracht van systemisch werk en/of klanken.

Op dit festival kunnen mensen kennis maken met wie wij zijn en waar wij voor staan bij MIRA Centra. Daarnaast is het mogelijk om klankschalen uit te proberen en kennis te maken met systemisch werk.

We verkopen deze dag ook klankschalen, orakelkaarten en edelstenen.

©2024. Sparkling Summer | All Rights Reserved.

Scroll naar boven