Bezoekers

chuko-cribb-Oo34Xm3Oknk-unsplash

Het is bijna zover. Na maandenlange voorbereidingen is het programma van het kleurrijkste festival voor zelfontwikkeling klaar. Het beloofd een hele mooie, verbindende dag te worden met volop keuze uit verschillende workshops en lezingen. En natuurlijk is er een gezellige Summer Market op het grote veld waar je bij de kraampjes allerlei mooie producten kunt kopen. Of loop over het Spirituele Schelpenpad waar je in alle rust een reading kunt ontvangen van een medium. Geniet vanaf het terras van de optredens van diverse artiesten op het podium, terwijl de kinderen zich vermaken in de Kids Corner. Overigens, kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang tot het festival. En natuurlijk is er aan de innerlijke mens gedacht. De medewerkers van de Cultuurboerderij schenken graag een drankje voor je in en de huiskok Zaher laat jouw smaakpapillen sprankelen met zijn overheerlijke mediterraanse gerechten.
Ben jij er ook bij op 22 juni? Via onderstaande knop bestel je jouw entreeticket. Vanaf 24 mei kan je tevens inschrijven voor de diverse workshops en lezingen, hierover ontvang je van ons nog een mailbericht.
We verwelkomen je graag met een gratis glaasje Sparkles. Tot dan!!!

Even alle praktische zaken op een rij:

• Het festival wordt op zaterdag 22 juni om 11:00 uur feestelijk geopend en duurt tot ca. 20:00 uur.
• Je wordt verwelkomd met een gratis glaasje sparkle om te proosten op een mooie, sprankelende dag!
• Een toegangsticket is verkrijgbaar à € 17,50 via onze shop
• Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang tot het festival.
• Vanaf 24 mei kan je je inschrijven voor de workshops en lezingen die zullen worden aangeboden vanaf € 7,50 (met uitzondering van de gratis lezing over Het Kennisboek)
• Er is voldoende parkeergelegenheid vlakbij het festivalterrein
• Fietsen kunnen worden geparkeerd op het festivalterrein

Klik hier voor de bezoekers informatie en het algemeen reglement.

Het Programma van workshops en lezingen:

Berdie en Gerard Pasmans zijn de eigenaren van de Cultuurboerderij en stellen op 22 juni hun boerderij en terrein beschikbaar voor het Sparkling Summer Festival. We zijn ontzettend blij en dankbaar voor de samenwerking, hun gastvrijheid, gezelligheid maar zeker ook de expertise die ze graag met ons delen.

Catering

Bij een festival hoort natuurlijk ook aandacht te zijn voor de innerlijke mens. Naast de drankjes die je aan de bar van de Cultuurboerderij kunt bestellen, staat op het terrein onze cateraar Zaher. Hij zal  jullie smaakpapillen verrassen met overheerlijke Mediterraanse gerechten. Zaher is al jarenlang een bekend gezicht (zeg maar gerust, de huisleverancier) bij de Cultuurboerderij en wordt alom geprezen voor zijn geweldige kookkunsten.

De eerste standhouders en verzorgers van workshops en lezingen hebben zich inmiddels aangemeld. In de loop van de komende weken zal deze website steeds verder worden uitgebreid met alle deelnemers die samen met ons deze geweldige festivaldag komen verzorgen.

Picture1

©2024. Sparkling Summer | All Rights Reserved.

Scroll naar boven